Tuesday, 2 October 2012

Kini kami dah rapat macam dulu, alhamdunillah :)

Assalamualaikumm :)
Semalam serious badmood gila, nak buad apa pun malas, kerja marah orang, maki orang. Aku cerita semua kad nurin. First thing aku nak bgtau, aku dah clash dgn yazid, aku tak pernah sayang dia pun sebenarnya, hati aku dah keras macam batu untuk terima orang lain :) btway, aku tahu keputusan aku nie buad aku bahagia dan hilang segala tension tension aku :D ahhhh! aku tak kesah lah, asalkan exam nie aku dapat jawab dengan tenang and lulus dalam semua mata pelajaran ;) haaa, kan dah lari tajuk :P sebenarnya yang aku nak ceritakan nie ialah berkenaan dengan kawan aku, nama dia Nurin Syatira Binti Ismail. Aku kenal dia dari form1, kelas sekali, tapi aku tak berapa rapat dengan dia, sebab baru kenal lah katakan, tapi selalu buad gila dengan dia bila dalam kelas dengan geng aku. Then, masuk form2, aku mula rapat dengan dia, awai tahun kalau tak silap. Masa tuh aku duk kad tempat aku, aku bawak netbook, tengok video korea, B2ST :D tengok depa practice menari lagu BEAUTIFUL. Aku sorang ja minat korea, lepas tuh, aku duk sorang sorang kad tempat aku, tengok video B2ST, t'tiba dia mai sebelah aku, dia pun join dengan aku tengok video B2ST, mula pada tuh dia pun dah minat korea, dan mula pada tuh lah aku mula rapat dengan dia, serious kami rapat gila, tak boleh rengang langsung! tapi masuk form3, kami bergaduh, dekat 2, 3 bulan jugak lah kami bergaduh, tak bertegur sapa, kes duit kut :( btway thanks to TECHIKK SAHAJA! sebab dia aku dengan nurin mula rapat, nurin tweet dia, nurin kata dia rindu aku?! serious time tuh aku rasa terharu, sebab aku bergaduh dengan kawan baik aku? techik cerita kad aku yang nurin rindu aku, aku pun macam rasa rindu jugak kad dia, malam tuh dia online, dia gaduh dgn shafrie, kes autolike, *abaikan pasal autolike tuh* aku tegur dia kad fb, aku tanya dia gaduh dgn shafrie ka, and bla bla bla *panjang ceritanya :P* okeyy, kami saling mintak maaf, dan kami saling memaafi :D then aku duk hang dgn dia, lepas aku baik dengan dia, dia pun suka cerita masalah kad aku, aku pun suka cerita maslaah kad dia, memang aku happy gila dapat awek aku balek :P yang buad aku terharu, semalam dia upload gambar dekat facebook, nak tengok? okeyy jum jum :D


haaa! comey kann? dia buad special untuk aku, dari aku badmood, terus mood aku elok sebab dia bagi gambar nie untuk aku! terharu kayyy! nak tahu sebab apa ada panda tuh? sebab kad sekolah orang panggil aku panda, mula pada kmk ejek aku panda, sampai sekarang melekat :D tak kesahh lah, aku pun suka panda sebenarnya :P dia kawan baik aku, dia yang aku paling rapat, aku berharap hubungan kami berdua akan kekal sebagai kawan, aku dah anggap dia macam kembar aku kayy :D jangan rampas dari aku kayy? aku sayang dia :) ada lagi gambar aku bersama dia, nak tengok? let's go :D

At bilik karoke D'Apple ;)

At pak hainan ;)

At bilik karoke D'Apple and kad tingkat 6 cp ;)

At pak hainan and D'Apple ;)

At D'apple ;)

At pak hainan ;)

At D'apple ;)

At D'Apple

Kekalkan lah kami untuk berkawan sehingga penghujung nafas aku :)

Kami selalu karoke dua :D

At bowling ;)

She the best for me :D
Like Gikwang like Yoseob, aku suka Gikwang, nurin suka Yoseob :D Yoseob dengan Gikwang pun kawan dari kecik, kami harap kami macam depa dua nie :*


Semua gambar nie yang kami hangout CP, aku tak boleh keluar tanpa dia, sunyi kay tanpa dia! kekalkan kami sebagai kawan sehidup semati :D 
ILOVEYOUNURINSYATIRABINTIISMAIL :*


2 comments:

  1. Thank u untuk semuanya aina >Panda Tembun<
    aku sayang hang jugak sayang. :D <3
    < FRIEND NEVER END >

    ReplyDelete
  2. hehehe, welcome :D aku pun sayang hang jugak, aku terharu hang buad gambar tuh kad aku :D yehhhhh
    :D

    ReplyDelete

She is my BFF :)

She is my BFF :)
with azian

Friend is very IMPORTANT!

Friend is very IMPORTANT!
Selamanya! insyaallahh :)

Aina Shafiqah Binti Nasir A.K.A. Panda Tembun

Aina Shafiqah Binti Nasir A.K.A. Panda Tembun

We Are Young :3

We Are Young :3