Saturday, 29 December 2012


Assalamualaikum?
Dah lama tak update blog, nie habeh bosan dah nie pey buka blog :P tengok tajuk pun nak tergelak, haha! tapi benda betoi, 2 tahun kut minat B2ST tak pernah duk nak teringat nak minat hat lain, t'tiba hari tuh habeh bosan gila gila dah, buka youtube, lepas tuh carilah video B2ST hat lawak lawak, tapi tak jumpa, semua hat lama, serious tension dah lah masa tuh tengah duk badmood! takpalah, saja search kad youtube "Kpop funny moment" lepas tuh tengok lah! memang lawak lawak, dalam fikiran duk pkiaq ceni "ohh, geng kpop yang lain pun lawak, ishh tak boleh jadi nie" video mblaq ja banyak, b2st sikit ja, takpalah, try lah search funny moment mblaq, tengok tengok ada! try tengok serious lawakkk!!!! haha! tak boleh berhenti tengok, duk dalam hati niat "ainaa! jangan curang dengan B2ST! jangan download video lepa" tengok tengok 3 hari lepas tuh pey download jugak video, lepas satu satu, jumpa video yang depa masuk program Hello Baby - MBLAQ, saja tengok sebab boring! serious syok, ada yang lawak, tapi ending dia sedih! geng mblaq nie lawak lawak semuanya! mula pada tuh minat lah mblaq. Then jumpa lagi video video mblaq, memang banyaklahh, dalam twitter pun dah tukaq background MBLAQ dengan B2ST, lepas tuh kerja duk stalk twitter depa ja, tapi B2ST tuh tetap dalam hati :D dalam MBLAQ pulak aina minat Joon nak tahu sapa? japp naihh
here! this is Leejoon yang aina katakan tuh? handsome dak? mesti lah :P minat gila kad dia lanie :D tapi kikwang tak lupa naihh!

Ada lagi yang aina minat dalam mblaq nie? nak tahu jap naihh nak post gambar.

ini MIR, maknea mblaq handsome comel semua ada, perangai dia macam budak budak kalau tengok dia dalam hello baby, but he cute kay :D


and nie thunder or cheondung, buka dia ala ala baby face, kecik ja muka dia, comel saya suka! saya suka!


and gambar kumpulan MBLAQ







sebulan lepas tuh aina mula minat Shinee, bila tengok Hello Baby, serious syokk! tambahan depa berlakon, gegey :P haha jom usha gambar arr



and dalam kumpulan shinee nie aina minat onew leader shinee :D comel oo, pipi dia chubby! suara dia mengoda, btway aina sekarang tengah dengar lagu Ring Ding Dong, tadi tengah taip nama Onew, t'tiba dengar suara dia, syok cek :P haha nie dia onew yang pipi temban tuh, dia suka makan ayam :D






comel right? haha! pipi dia buad aina tergoda :D comel kan dia? hahaha! btway aina nak keluaq pulak nie, nanti ada masa aina update pasal B2ST, MBLAQ dengan SHINEE :D
byebye assalamualaikum :)









She is my BFF :)

She is my BFF :)
with azian

Friend is very IMPORTANT!

Friend is very IMPORTANT!
Selamanya! insyaallahh :)

Aina Shafiqah Binti Nasir A.K.A. Panda Tembun

Aina Shafiqah Binti Nasir A.K.A. Panda Tembun

We Are Young :3

We Are Young :3