Monday, 26 December 2011

Yeahh! Dapat tengok depa!

Assalamualaikum! Ohjyeahhh! syok gila tadi, 4 favorite  lagu aku ada! wahhh! hampa ada? tau dak lagu apa? of course taktau an? muehehehehe! nieyh lagunya:
1.Shock
2.Fiction
3.Special
4.Beautiful
Ahahahaha! jealous lertuww an? kata pi lah aku cewi or perak? I don't care lah ngok! Asalkan aku happy with my life! hehe! By the way, I LOVE BEAST SO MUCH!
Ouhkayy! Kbhaii! Assalamualaikummmm all my reader! :)

Wednesday, 12 October 2011

I Love Study If I can hear song from B2ST

assalamualikumm..! sekarang nie cek dah gila sesangat kad b2st, sampai pembelajaran merosot, tapi-tapi..! time aku dox buad homework, aku layan lha lagu-lagu b2st, kerja aku siap dengan cepat (aku tak hentam lha, aku buad betul-2), HAAAA..! special sungguh lha b2st nie, sampai kerja aku siap, kalau lha setiap masa, setiap minit, setiap saat, aku boleh layan b2st, INSYAALAH aku tak bosan, aku dapat tau lagu on rain day's diharamkan? whatever lha, aku tak kesah, bukan aku dox pi ikut cara depa, aku just minat suka sayang kad depa ja, Islam tetap Islam, agamaku hanya Islam..! winkkk...! ;)


Monday, 18 July 2011

I Love B2ST because..?

haiyoo..! di sini aina nak cakap about b2st, aina minat gila kad depa to. First yang aina minat ialah *Lee Kikwang sebab dia pandai menari, comel, and funny boy, heee..! Second pulak aina minat *Yo Seob sebab dia mempunyai suara yang nyaringg, comel, yang paling penting dia seorang yang funny! Third pulak *Jun Hyung, dia pandai buad rap, and mulutnya begitu comel..! Fourth pulak Dong Woon, walaupun dia penidam, tapi dia seorang yang funny-2, and suka imitate kawan-2 dia yang lainn. 5th pulak Hyun Seung, pipi dia mengancam sangat, if I can, I want to cubit-2 pipi dia! HAHA..! yang 6th ialah Du Jun, aina taksuka dia coz suka buli yang lain, tapi kadang-2 dia baik juga orangnyaa..! That All About B2ST..!

She is my BFF :)

She is my BFF :)
with azian

Friend is very IMPORTANT!

Friend is very IMPORTANT!
Selamanya! insyaallahh :)

Aina Shafiqah Binti Nasir A.K.A. Panda Tembun

Aina Shafiqah Binti Nasir A.K.A. Panda Tembun

We Are Young :3

We Are Young :3