Thursday, 28 February 2013

Tutorial Twitcon bergerak :D

Assalamualaikummm ^^ anneyong :D
Sekarang dah ramai kpopers kad twitter tertarik dengan twitcon bergerak nie. Malas nak panjangkan cerita, jomm terus tengok step nye :D follow me :) https://twitter.com/Panda971212


*bukan tulis tapi taip xD
Step 2

Step 3

Step 4


Step 5 & 6: Warning! pastikan kalau crop gambar tuh contoh: gambar tuh dalam 500mb, okey just cropkan bagi bawah daripada 300mb :)


Step 7, 8 & 9: ingat pastikan bawah 300mb!


Step 10 & 11



Step 12 & 13:http://twtkr.olleh.com/ bahasa korea, tapi nie pun orang ajar :) tuh yang tahu xD


Step 14, 15 & 16 and finish! 


Siapppp! tengok lah hasilnya :D kalau tak boleh jugak pergi sini :D http://tweetgif.codigobit.info/ kalau tak boleh jugak no comment ahh >< okey btway follow me on twitter https://twitter.com/Panda971212 

Sharing is caring bye-yeom assalamualaikum :)

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

She is my BFF :)

She is my BFF :)
with azian

Friend is very IMPORTANT!

Friend is very IMPORTANT!
Selamanya! insyaallahh :)

Aina Shafiqah Binti Nasir A.K.A. Panda Tembun

Aina Shafiqah Binti Nasir A.K.A. Panda Tembun

We Are Young :3

We Are Young :3